Audit werk

Het controleren van de jaarrekening vormt de traditionele dienstverlening van de accountant. Wij controleren niet alleen de cijfers van uw onderneming, maar nemen ook uw administratieve organisatie en de interne beheersingsmaatregelen onder de loep. Een controle die niet alleen uitmondt in een accountantsverklaring, maar ook in een goed gesprek met waardevolle informatie over het samenspel tussen uw cijfers, bedrijfsprocessen en strategie.

Ondernemingen van een bepaalde omvang zijn wettelijk verplicht om een controle te laten uitvoeren door een externe accountant. Deze wettelijke verplichting geldt voor ondernemingen die voor het tweede opeenvolgende jaar aan minimaal twee van de volgende drie eisen voldoen:

• uw balanstotaal is groter dan € 6 miljoen (was € 4,4 miljoen)
• uw netto-omzet is groter dan 12 miljoen (was € 8,8 miljoen)
• het aantal werknemers bedraagt meer dan 50 (ongewijzigd)

Epe Accountants heeft kennis, kwaliteit en professionaliteit als kernwaarden voor haar dienstverlening. Wij hebben daarom een vast controleteam met voldoende ervaring voor het uitvoeren van wettelijke controles. De teamleden zijn goed op elkaar ingespeeld en staan onder leiding van een ervaren registeraccountant. Epe Accountants beschikt over de benodigde vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles. Na een toetsing van de opzet en de werking van het kwaliteitsbeheersingssysteem van onze accountantsorganisatie heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning verleend.

U kunt ons altijd bereiken op kantoor uren voor vragen en afspraken.
0341 - 423 432
Neem contact met ons op
U kunt ons altijd bereiken op kantoor uren voor vragen en afspraken.
0341 - 423 432
Neem contact met ons op