Salarisverwerking

Als werkgever weet u dat uw medewerkers onmisbaar zijn voor het succes van uw bedrijf. Toch ervaren veel ondernemers alle zaken die met personeel te maken hebben als een belasting. Immers alle personeelszaken en salarisverwerking vragen om tijd, energie en ook geld. Noodzakelijk, dat zeker. Want als werkgever wilt u dat uw mensen niet alleen optimaal inzetbaar zijn, maar ook dat alles goed geregeld is.

Bij Epe Accountants kunt u de personeelszaken en de salarisverwerking van uw werknemers volledig uitbesteden. Wij maken voor u de loonstroken op, verzorgen de aangiften loonheffingen en leveren de verzamelloonstaat aan ten behoeve van uw jaarrekening. Ook verzorgen wij de aan- en afmeldingen bij de Arbodienst en bij de pensioenverzekeraar.

U kunt bij ons ook terecht voor vragen over onder meer het opstellen van arbeidscontracten, de CAO, de mogelijkheid van fiscaalvriendelijk belonen en of u gebruik kan maken van de werkkostenregeling. Onze professionals hebben hiervoor de juiste deskundigheid in huis en wij beschikken over het geavanceerde en flexibele salarisverwerkingspakket AFAS HRM / Payroll. Kortom wij verzorgen de salarisverwerking en de dienstverlening die daarmee samenhangt, zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemerschap.

Uw aanspreekpunt
Met de vakopleiding Basiskennis Loonadministratie en de Praktijkdiploma Loonadministratie en een aantal jaar werkervaring is John Kok uw aanspreekpunt. Hij en zijn team hebben ruime ervaring in hun vakgebied en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

U kunt ons altijd bereiken op kantoor uren voor vragen en afspraken.
0341 - 423 432
Neem contact met ons op
U kunt ons altijd bereiken op kantoor uren voor vragen en afspraken.
0341 - 423 432
Neem contact met ons op